SMART træning

  • 2024-06-20

Prøv noget nyt - prøv SMART træning

..og bliv (endnu) skarpere og glad i låget

I SMART træning træner vi hjernen gennem fysiske øvelser, øvelser der udfordrer og stimulerer deltagernes motoriske, sensoriske og logiske formåen ved at bringe disse i spil samtidigt i øvelserne.

Træningen består af sjove fysiske øvelser der kan minde om leg, som udfordrer og stimulerer dine motoriske, sensoriske og logiske evner ved at sætte dem alle i spil på én gang - samtidigt med at du træner koordination, balance og motorik.
 

Ved at træne samarbejdet mellem højre og venstre hjernehalvdel med de motoriske, sensoriske og logiske samtidige input, udvikler vi forbindelser på kryds og tværs i hjernen.

Formålet med SMART træningen er at udvide hjernens kapacitet, gøre den hurtigere og mere fleksibel.

Den øgede kapacitet skaber grundlag for bedre præstationer, øget overblik og bbedre trivsel i hverdagen, i mange tilfælde opnåes endvidere øget stress resistens.


SMART træningen er baseret på hjernens opgave med at styre samspil ml krop/hjerne og omverden, og det at hjernen er plastisk, den kan udvikle sig gennem træning, optimere de processer den er skabt til at styrke. Og den skal udfordres for ikke at gå i stå!
Konceptet er blandt andet udviklet på baggrund af hjerneforskning, motoriske lege, hjernetræningsspil, kognitiv træning, mental træning og samsynstræning.

Vi starter et SMART træningshold op fra d. 3. september 2024. Sæsonen kører frem til jul. 

Tirsdage kl. 11-11.45 i Risbjerggaards flotte lokaler - Strunge 1.

Pris 120,-/mdr.

Fra kl. 10.00-10.45, samme sted, har vi et motionshold Puls, Styrke og Balance - så hvis du har lyst til at få hele kroppen bevæget og trænet godt igennem, før vi fokuserer mere på hovedet, læs mere om vores nye motionshold Puls Styrke & Balance her.
 


Kontaktpersoner

Ida Regitze Krag
Klubkoordinator
ida@hvidovre-atletik.dk
Tlf.: +45 60 66 61 20