Velkomstbrev - læs før indmeldelse

  • 2023-02-03

Velkommen i Kænturjon Gym 

– eller i daglig tale KG Family. Vi er en traditionel forening drevet af frivillige kræfter med det formål at fremme lysten til og glæden for Crossfit-inspireret træning. (”Crossfit” som sport er en beskyttet titel, og da vi ikke er akkrediteret må vi ikke bruge denne term) 

Vi dyrker fællesskabet og ønsker at alle, uanset køn, alder, niveau eller etnicitet kan være medlem i Kænturjon Gym’s træningsfællesskab. 

 

Vi har en lille uformel ’bestyrelse’ som vi kalder Styregruppen. De står for alt det praktisk arbejde omkring dét at drive en forening med små 160 medlemmer og er yderligere repræsenteret med ét mandat i Atletikklubbens bestyrelse. Kænturjon er ikke oprettet som en selvstændig underafdeling under atletikklubben, hvorfor valget af disse styregruppemedlemmer er ganske uformelt. 

Ønsker du at høre mere om en evt. post i Styrgruppen, kan du kontakte Therese på tlf.: 4144 6262 eller Søren på tlf.: 3078 6110 Styrgruppens mail adresse er kghvidovre@gmail.com 

Medlemmerne har ansvar for en smule praktiske opgaver i hverdagen som typisk annonceres i medlemsgruppen på Facebook, eller på medlemstavlen i hallen. 

 

Når vi færdes i vores træningsarealer er vi alle med til at passe på tingene. Det vi tager frem rydder vi op, da vi ikke har ansatte til det samme. Arealer og udstyr er alt sammen Atletikklubbens, hvilket du som medlem frit kan benytte dig af - men de skemalagte træninger medlemmerne samt større events trumfer til enhver tid plads og udstyr. Holdskemaet over skemalagte trænings-pas i hallen finder du på en tavle i Atletikhallen. 

Derudover deler vi også Stadion med HIF, så når der er fodbold på Stadion, Atletikstævne i hallen eller Kænturjon medlemsevent – så giver de forskellige enheder hinanden plads til disse behov. 

 

Hold dig orienteret om dagligdagen i Kænturjon

Kænturjons offentlige Facebook profil hedder ”Kænturjon Gym, Hvidovre Atletik og Motion” og der er holdbeskrivelser samt mere information at finde på hjemmesiden www.hvidovre-atletik.dk/crossfit/ 

 

Som medlem kan du anmode om medlemskab i vores lukkede medlemsgruppe på Facebook: “Kænturjon Gym, medlemsgruppe” Her deler vi træningsoplevelser, annoncerer alt vedr. holdtræning, arrangementer for medlemmerne og andet relevant medlemsinformation. Husk at holde din mail opdateret i medlemssystemet så du er sikker på at modtage referater, tøjbestillingssedler og anden vigtig information.  

 

Vi tager altid billeder under træningen og et holdfoto efter samt ét af dagens program som bliver lagt op i gruppen. Nogle af billederne bruger vi til markedsføring, hvorfor vi skal bede dig give samtykke til at vi må opbevare billederne. Der hænger en seddel på én af tavlerne i hallen (ved Crossfit området) hvor du bedes skrive under. 

 

Følg også gerne Kænturjon på Instagram: kaenturjon_gym og del GERNE dine oplevelser fra træningernedér så Kænturjon GYM kan komme på landkortet!


Kontaktpersoner

Therese Holm
CrossFit Admin
kghvidovre@gmail.com
Tlf.: 41446262