Elitepolitik og elitestøtte

• 2022-01-17

På denne side vil du kunne finde Hvidovre AM's elitepolitik, samt information om vores Elitestøtte.

OBS! Her i 2022 vil det pga Covid-19 fortsat være sådan, at man henvender sig personligt til klubbens Sportschef og tager en personlig snak. Der vil som udgangspunkt kun blive tale om tilskud, hvis man som aktiv er med i DanskAtletiks/ParasportDanmarks Elitearbejde som landsholdsudøver. Støtte vil blive givet ud fra idrætsligt niveau og potentiale. Der vil ikke være nogle deadlines, men mulighed for løbende kontakt.

Under normale omstændigheder har det været nedenstående, der har været gældende. De forventes at blive revideret i løbet af efteråret 2022.

Bemærk at der er ansøgningsfrist 2 gange om året, ca. 1. december og 1. marts.

Ansøgning udfyldes i samarbejde med personlig træner og sendes derefter til Sportschef Michael Bruun Jepsen.

Det er klubbens eliteudvalg, der behandler de indkomne ansøgninger. Eliteudvalget består af repræsentanter for de forskellige senior disciplingrupper samt klubbens Ungdom- og Sportschef.

Michael Bruun Jepsen
Sportschef