• 2022-01-05

Hvidovre Atletik & Motion tilbyder medlemsskab indenfor Atletik & Motion, Crossfit og Motionscenter. Følgende er gældende for medlemsskaberne:

• indmeldingsgebyr på kr. 100,-
  • medlemsskabet er halvårligt
  • betaling sker løbende vha. PBS/DIBS betalingsaftale
  • der er en bindingsperiode på 6 måneder (for Atletikafdelingen, undtaget Begyndermotion,TrackFit og SandkasseAtletik)
  • der er opsigelse på løbende måned + 1 måned (for afdelinger)
  • du får et medlems login hvor du kan opdatere kontaktoplysninger, betalingsmetode samt foretage udmelding via hjemmesiden
  • du får adgang til en mobil APP (iOS og Android)

Læs de samlede handelsbetingelser.

Indmelding i en af de tre grupper herunder (der åbnes et nyt vindue):

1. Atletik & Motion
  2. CrossFit
  3. Motionscenter

Sikker løsning:

Bemærk, at vi anvender en sikker medlemsløsning fra sport-solutions.dk. Det betyder at når du klikker på medlemsskab herunder, så åbnes der et nyt vindue med en sikker forbindelse (se hængelåsen). Alle dine data sendes krypteret og lagres krypteret på sport-solutions.dk.

Martin Roald-Arbøl
formand@hvidovre-atletik.dk