Klubtøj

• 2022-05-30

Hvidovre Atletik & Motion har med Craft som leverandør og Kaiser Sport og Ortopædi som samarbejdspartner udviklet to forskellige tøjkollektioner.

Klubtøjskollektionen som er helt unik, og specielt designet kun til os! Der er 10-12 ugers leveringstid, så der er typisk bestilllinger januar og august til hhv udendørs- og indendørssæsonen. Pga udgifterne har vi kun et lille lager af de mest solgte produkter og størrelser.

Fritids- og træningskollektionen er hentet fra Crafts standardkollektion, og her er leveringstiden nede på ca. 1 uge, da det skal fra centrallager i udlandet via trykkeri inden det lander i Hvidovre.

Vi er lige på trapperne med en ny bestillingsløsning, lettere for alle parter. Mere om dette snarest muligt!

Kaiser Sport & Ortopædi er Danmarks ubetinget fagligt bedste sportsbutikskæde med udgangspunkt i deres oprindelige butik i Brønshøj, og nu med afdelinger også i Lyngby, Holbæk, Slagelse og Horsens. Kaiser Sport & Ortopædi giver unik rådgivning indenfor korrekt skovalg, udarbejdelse af personlige fodindlæg, behandling og testning.

Du finder Kaiser Sport & Ortopædi på Frederikssundsvej 141-143 i Brønshøj. Du kan bestille tider til køb af sko her. Husk at sige at du er medlem af Hvidovre Atletik & Motion, så du kan få glæde af den samarbejdsrabat vi får.

Michael Bruun Jepsen
Sportschef