CrossFit

  • 2024-03-15

KÆNTURJON GYM

Træningsformen CrossFit tager i disse år verden med storm og i Hvidovre Atletik er vi på forkant med udviklingen med vores seneste tilføjelse til klubben.


KÆNTURJON GYM er et fællesskab i foreningsregi, for folk der har funktionel træning i blodet. Her kan man træne crossfitinspireret træning med primær vægt på styrketræning, kondition og gymnastiske øvelser 
 
KÆNTURJON GYM er en selvstændig underafdeling til Hvidovre Atletik & Motion med ca. 210 medlemmer (januar 2024), og bliver båret af dygtige crossfittrænere og en håndfuld frivillige. I klubben lægger vi vægt på fællesskabet og et godt og sjovt træningsmiljø. 
 
Medlemskab i KÆNTURJON GYM koster 220 kr./md., og giver adgang til vores crossfitinspirerede styrketræningsområde, platforme og atletikfaciliteter. Hvis man også ønsker medlemskab til holdtræning, koster det yderligere 100 kr./md. Teen medlemskab (for 11-16 årige) koster kr. 170,- Medlemmer i KÆNTURJON GYM skal hente en nøglebrik i motionscentrets mod et depositum på 300 kr., der så giver adgang til hallen 24-7. (Der påløber desuden et obligatorisk engangs indmeldelsesgebyr på 100 kr.) Motionscentrets reception har åbent tirsdage og torsdage kl. 16-19. 

Bliv medlem! <- klik på linket for at melde dig ind

Følg os på Sociale Medier:

Er du medlem af Kænturjon Gym, så kan du søge om optagelse i denne lukkede medlemsgruppe på Facebook: 

Her vil du kunne følge med i hvad der rører sig i klubben, og modtage vigtige informationer om sociale arrangementer med videre.

Holdplan:

Holdbeskrivelse:

WOD: WOD står for ‘’Workout of the Day’’. Timen starter med en opvarmning, efterfulgt af en teknik- eller styrkedel og sluttes af med en WOD. De forskellige øvelser vil blive forklaret grundigt og gennemgået med udgangspunkt i det individuelle niveau.

BASIC: Programmet har fokus på teknik i de basisøvelser crossfit består af. Godt for nye medlemmer, men bestemt også lærerigt for de 'garvede' Der afsluttes med en kort WOD 

WOD - Rough: Rough er træning for de medlemmer som kender til de gængse CF-øvelser da der ikke vil blive brugt for meget tid på gennemgang af dette. Det vil sige, at holdet ikke er for nybegyndere, ikke pga intensiteten (som ikke er højere end på andre hold) men pga. de skills man bør besidde for at deltage. WOD’s vil være med stor inspiration fra CF-konkurrencer lokalt som internationalt og der vil være fokus på at ’standarderne’ for en korrekt udført øvelse følges. Det forventes man møder opvarmet da det er ’lige på og hårdt’

ENDURANCE: Endurance står for udholdenhed - hvilket er dét du opbygger med denne træningsform. Det handler om at holde en relativt høj puls over længere tid uden at udtrætte musklerne.
Holdet er et mix-hold, altså for både teens og medlemmer ældre end teens.

BRING A FRIEND: Hvis man er medlem i Kænturjon Gym kan man hver torsdag invitere sine venner GRATIS med til træning. Vi åbner altså dørene for at hele Hvidovre kan komme og få lidt sved på panden. Det kan være en nabo, kollega, bekendt eller ens store barn (nedre aldersgrænse er 12 år) ALLE KAN VÆRE MED!!  

CARDIO: CARDIO er et hold for dig, som ønsker at få kickstartet din dag med at få pulsen op, sved på panden og smil på læben! Der bliver givet gas med øvelser primært baseret på kropsvægt samt cardiomaskiner. Alle kan være med, uanset alder og niveau. 

METCON: Et morgenhold som kombinerer styrkeøvelser med cardio. Metcon øger dit overall fitness niveau og får dig i super god form! Holdet indeholder øvelser med kettlebells, dumbbells (små håndvægte), cardiomaskiner samt andre øvelser fra crossfit-trænings-metoden. 

STRETCH/MOBILITY: Stretch og mobility hold med fokus på at øge kroppens fleksibilitet samt at mindske risiko for skader

TEEN: Disse hold er for vores stærke og seje 11-16 årige. Der tages udgangspunkt i basisøvelserne og trænes teknik og opbygges styrke. Der er også en WOD som kombinerer øvelserne med pulstræning til slut i timen.Der er adgang forbudt for voksne!  

STRONG: Det primære fokus på dette hold er, at blive stærkere i en enkelt øvelse ad gangen - i en cyklus på 8 uger. Et garvet medlem skriver program på tavlen og sørger for en god opvarmning. Timen sluttes af med en lille finisher, hvor pulsen kommer op. 

FAMILY: Familiehold for Kænturjons familier :) Tag din bedre halvdel og dine unger under armen og hyg Jer med en times aktiv familie-crossfit.Træningen er for børn fra 5 år og opefter (kræver blot at én i familien er medlem i KG) 

Udmeldelse sker her <- klik på linket og login med dit HvAM medlemsnummer. Husk et aflevere nøgle-chip i motionscentret ved udmeldelse. Depositum går tabt ved manglende returnering. 


Kontaktpersoner

Therese Holm
CrossFit Admin
kghvidovre@gmail.com
Tlf.: 41446262