Skole OL

  • 2024-06-10

SKOLE OL med Hvidovre Atletik & Motion

TAK for i år!

Vi er i 2025 klar til endnu en omgang forrygende Skole OL, med masser af aktivitet og fællesskab på Hvidovre Stadion.
SKOLE OL er for alle de seje 4., 5., 6. og 7. klasser i Hvidovre Kommune.

Hvidovre Atletik & Motion inviterer til Skole OL i atletik på Hvidovre Stadion i starten af maj 2025.

Her får I muligheden for at blive udfordret både i løb, spring og kast med Skole OL-atletikdiscipliner, bl.a. hækstafet, turbokast og speedlængde. I dyster ikke kun mod hinanden, men også mod resten af landets 4. – 7. klasser i atletik.

Vi lover en fantastisk dag, fyldt med sammenhold, udfordringer, konkurrencer og sjove oplevelser, hele klassen konkurrerer sammen som et hold.

Sådan gør I

Hop ind på skoleol.dk/lokalstaevner/, vælg atletik, region hovedstaden, opret klassen, og tilmeld jer vores stævne på Hvidovre Stadion.

  • Tirsdag d. 6/5 er det 4. + 5. klasserne der dyster
  • Onsdag d. 7/5 er det 6. + 7. klassernes tur

Der er et begrænset antal pladser, de fordeles efter først til mølle princippet. Så vent ikke for længe med at tilmelde jer!

Begge dage kan I forvente at afsætte tidsrummet 8.30-14.00 ca. Endeligt tidsskema vil blive tilsendt når vi kommer lidt nærmere.

Alle elever er med på holdet. De kæmper sammen. De hjælper hinanden og bakker hinanden op i kampen om de eftertragtede pladser til den storslåede Skole OL Finale, som afholdes i København i juni 2025. I 2024 inviterede vi både nr. 1 og 2 fra stævnerne på alle 4. årgange i Hvidovre til finalen i Billund, om det gælder i 2025 ved vi ikke endnu!.

 

Spørgsmål? Kontakt Ida Regitze Krag på ida@hvidovre-atletik.dk

 

Engstrandsskolens 7i ved Skole OL finale 2023, hvor de vandt flotte guldmedaljer til motionsløbet.

I 2023 vandt Engstrandskolens 7I både motionsløbet og guld i finalen i Billund!

I 2022 var Hvidovre var repræsenteret af fire klasser til finalen i Billund. Alle klasser mødte deres årgangs vinderklasser fra resten af landets kommuner.

4.D. fra Risbjergskolen vandt to discipliner (Turbokast og Medicinboldskast), og endte på en flot 8. plads i atletikdisciplinerne, ud af i alt de i alt 32 klasser! 

5.B. fra Frydenhøjskolen blev nr. 32 ud af 33, og 6.B fra Præstemoseskolen endte på en 18. plads i et hårdt felt med 36 klasser. 7i fra Engstrandskolen imponerede ved at vinde guld i det indledende 2,2 km løb! I atletikken blev det til en flot 5. plads til 7i (ud af 29 klasser) hvor der blev scoret max point (bedste klasse) i hækkeløb. 


Kontaktpersoner

Ida Regitze Krag
Klubkoordinator
ida@hvidovre-atletik.dk
Tlf.: +45 60 66 61 20