Skole OL

• 2024-03-22

SKOLE OL med Hvidovre Atletik & Motion

OBS NY DATO for 4.-5. klassernes stævne -> Tirsdag d. 7/5!

Så er vi klar til endnu en omgang forrygende Skole OL, med masser af aktivitet og fællesskab på Hvidovre Stadion.
SKOLE OL er for alle de seje 4., 5., 6. og 7. klasser i Hvidovre Kommune.

Hvidovre Atletik & Motion inviterer til Skole OL i atletik på Hvidovre Stadion i anden uge af maj 2024.

Her får I muligheden for at blive udfordret både i løb, spring og kast med Skole OL-atletikdiscipliner, bl.a. hækstafet, turbokast og speedlængde. I dyster ikke kun mod hinanden, men også mod resten af landets 4. – 7. klasser i atletik.

Vi lover en fantastisk dag, fyldt med sammenhold, udfordringer, konkurrencer og sjove oplevelser, hele klassen konkurrerer sammen som et hold.

Se invitationen her

Sådan gør I

Hop ind på skoleol.dk/lokalstaevner/, vælg atletik, region hovedstaden, opret klassen, og tilmeld jer vores stævne på Hvidovre Stadion.

• Tirsdag d. 7/5 er det 4. + 5. klasserne der dyster
  • Onsdag d. 8/5 er det 6. + 7. klassernes tur

Der er et begrænset antal pladser, de fordeles efter først til mølle princippet. Så vent ikke for længe med at tilmelde jer!

Begge dage kan I forvente at afsætte tidsrummet 8.30-13.30 ca. Endeligt tidsskema vil blive tilsendt når vi kommer lidt nærmere.

Alle elever er med på holdet. De kæmper sammen. De hjælper hinanden og bakker hinanden op i kampen om de eftertragtede pladser til den storslåede Skole OL Finale, som afholdes i Børnenes Hovedstad, Billund i juni 2024. Som noget nyt i år inviterer vi både nr. 1 og 2 fra stævnerne i Hvidovre til finalen i Billund på alle 4 årgange.

Spørgsmål? Kontakt Ida Regitze Krag på ida@hvidovre-atletik.dk

Engstrandsskolens 7i ved forrige års Skole OL finale, hvor de vandt flotte guldmedaljer til motionsløbet.

I 2023 vandt Engstrandskolens 7I både motionsløbet og guld i finalen i Billund!

I 2022 var Hvidovre var repræsenteret af fire klasser til finalen i Billund. Alle klasser mødte deres årgangs vinderklasser fra resten af landets kommuner.

4.D. fra Risbjergskolen vandt to discipliner (Turbokast og Medicinboldskast), og endte på en flot 8. plads i atletikdisciplinerne, ud af i alt de i alt 32 klasser!

5.B. fra Frydenhøjskolen blev nr. 32 ud af 33, og 6.B fra Præstemoseskolen endte på en 18. plads i et hårdt felt med 36 klasser. 7i fra Engstrandskolen imponerede ved at vinde guld i det indledende 2,2 km løb! I atletikken blev det til en flot 5. plads til 7i (ud af 29 klasser) hvor der blev scoret max point (bedste klasse) i hækkeløb.