Danmarks hurtigste mand

  • Af Hvidovre Avis
  • 27/02/2018
  • #hvidovream #hvidovre #dm2018

Festus Asante kåret til Danmarks hurtigste mand, da han vandt DM på 60 meter

Med den forsvarende Danske Mester på 60 meter, Kristoffer Hari, på universitetsophold i Arkansas i USA, så var vejen banet for klubkammeraten Festus Asante, der kom med feltets hurtigste tid på 6,77 sekunder. Festus Asante cruisede sig let igennem sit indledende heat, og fik ikke uventet feltets hurtigste start i finalen, da han på bane 8 allerede fra første skridt lagde sig i spidsen og aldrig blev truet på vej op mod målstregen.

Festus Asante blev for 2 år siden Dansk Mester på 100 meter udendørs, og fik her sin første seniortitel indendørs, da han vandt med 6,78 sekund. ”Jeg er rigtig glad for at vinde i dag, og bruger det som et springbræt frem mod sommerens helt store mål, der er kvalifikation til Europamesterskaberne i Berlin til august måned på 100 meter, hvor kravet er 10,35 sekunder og måske også kvalifikation på et dansk hold på 4x100 meter stafet”.

Også træningskammeraten Kasper Olsen gjorde det rigtig godt, da han fik fuldendt sin medaljesamling på 200 meter, da han supplerede sin sølv fra sidste år og guldmedaljen fra 2016 med en bronze på 22,52 sekunder.

Seneste nyheder

Generalforsamling tirsdag 12. marts

 

ORDINÆR GENERALFORSAMLING
Tirsdag d. 12. marts 2018
Kl. 19.30 i...

Abdi viste sin klasse ved VM med hurtigste danske tid i 20 år

Kan man være utilfreds, når man lige har sat personlig...

Girlpower med 5 gange EM-guld til Inge og Maria

Maria Sløk er bestemt ikke et ubeskrevet navn i atletikkredse...