Abdi Hakin Ulad bedst i cross mudderbad

  • Af Michael B. Jepsen
  • 01/11/2017

Alexander Siedler fjerdebedst i U20-klassen, mens Louis Cantby mistede sin ene sko halvvejs

Abdi Hakin Ulad fortsatte lige så suverænt i sæsonens første løb, som han afsluttede den forrige, da han i overbevisende stil satte den danske elite på plads i første af deling af Dansk Atletik Forbunds vinterturmering Cross Nationals. Der var masser af god underholdning for tilskuerne på den 1,5 kilometer lange og meget kuperede rute ved Roskilde, hvor man kunne følge løberne hele vejen rundt. Ruten blev hurtigt løbet op, så løberne ikke kun skulle slås mod bakkerne, men også mod en rute der blev mere og mere tung og mudret.

Abdi lagde relativ konservativt ud og foretog et ryk midtvejs, der splittede hovedfeltet og gav et forspring på knap 10 sekunder, der betød, at han stille og roligt kunne kontrollere det jagende felt. På den sidste omgang blev farten lige skruet op, så den sidste kampgejst blev pillet ud af forfølgerne, og det blev til sikker sejr med ca. 20 sekunders margen.

Hos U20-drengene var der hele 5 løbere med fra Hvidovre AM, hvor der lige som hos seniorløberne var billetter på spil til det Nordiske Mesterskab. Desværre sad Louis Cantbys ene sko uhjælpeligt fast i det tunge mudder allerede på anden af de fire runder, men han fortsatte lige dele heroisk og uhjælpeligt med kun én sko resten af vejen. Det betød en misset chance for at løbe sig i top 10, men han kunne så i stedet for glæde sig over, at klubkammeraten, Alexander Siedler, formåede at løbe et kontrolleret løb og placere sig som 4.bedste løber, der lige præcis matchede udtagelseskravet. Sammen med Mathias Sikora placerede de sig på en samlet 4.plads i holdløbet.

Med hele 21 deltagere fra Hvidovre AM viste klubben, at en satsning på mellem- og langdistanceløb så småt begynder at rodfæste sig som en del af klubbens profil. Hos U14-drengene sikrede den talentfulde Simon Worsøe sig en flot 2.plads blandt de 42 deltagere, og sammen med Kasper Birk og David Rogge er de også placeret som nummer 2 i holdkonkurrencen.

Utrolig positivt, at vores satsning på dygtige trænere i form af Michael Jeppesen og Tanja Ravnholt nu begynder at vise sig både i form af mange deltagere og flotte resultater. Det bekræfter os endnu en gang i, at dygtige trænere over tid også vil manifestere sig i sportslig succes. Og vi har kun set spidsen af isbjerget, der kommer endnu mere fremover med de mange nye unge navne, der er på vej”, sagde en rigtig tilfreds sportschef Michael Bruun Jepsen.

Seneste nyheder

Generalforsamling tirsdag 12. marts

ORDINÆR GENERALFORSAMLING
Tirsdag d. 12. marts 2018
Kl. 19.30 i...

Abdi viste sin klasse ved VM med hurtigste danske tid i 20 år

Kan man være utilfreds, når man lige har sat personlig...

Girlpower med 5 gange EM-guld til Inge og Maria

Maria Sløk er bestemt ikke et ubeskrevet navn i atletikkredse...