Upcomings

Løbehold for 6.00-7.00 min/km

  • 24/04/2017

Træning mandag og onsdag kl. 17:30

Træningen indeholder varieret træning i form af farleg, intervaller samt længere ture mm. og tager højde for at du løber 6.00-7.00 min/km.

Der vil typisk blive løbet mellem 6-10 km til træningerne mandag og onsdag. Lørdag kan ofte være længere alt efter hvor på året vi er.

Der trænes hen imod at gennemføre 5/10 km eller måske et halvmarathon i foråret.

Trænere

Torben Jæger

Jeg startede relativt sent med at løbe. Jeg kommer fra fodbolden hvor jeg var tidligere men fik "smag for" løb. Det var især marathon-distancen der trak i mig. Derfor droppede jeg fodbolden for at kunne træne op til marathon. Den ene tog den anden og også halvmarathons fik jeg løbet, dette suppleret med Triathlon og halv Ironman

De senere år har jeg udelukkende løbet og specielt ultraløb samt ultra-trailløb. For et par år siden løb jeg 100 Miles på Mors. Jeg har prøvet en del forskelligt men det har altid været løbet der har haft min store interesse, hvad enten det har været 5 km eller 100 miles (!)

 

Nicolai Jessen 

Jeg har løbet siden 2010 og været træner i 4 år tidligere hvor jeg bl.a. har trænet nybegyndere op, så de efter et 12 ugers forløb kunne løbe 5 km, samt løbere der skulle træne frem imod deres første halvmarathon. Det giver mig en fantastisk tilfredsstillelse at se hvordan og hvor meget mennesker kan flytte sig.

Jeg nyder det sociale aspekt ved at løbe sammen med venner og bekendte, men også det at kunne lave noget socialt sammen efter træning, eksempelvis spisning eller andre arrangementer. Det giver mig stor glæde, at melde mig til løb forskellige steder og møde andre mennesker med samme interesse.


Kontaktpersoner

Tanja Ravnholt
motion@hvidovre-atletik.dk