Begynderholdet

Bliv klar til at løbe 5/10km på 3 måneder

  • 24/04/2017
  • #løbihvidovre #hvidovream

Træning mandag og onsdag kl. 17:30

Nyt hold starter onsdag den 2. maj!

Gennem de 3 måneder vil du gradvist forbedre din form og ende ud med at kunne løbe 5 eller 10 km.

Du vil lære forskellige aspekter som fartleg, intervaller, koordinationstræning, skadesforebyggende træning m.m Der er ingen krav eller forventninger om at du kan løbe når du starter på begynderholdet, vi tager dig i hånden og lærer dig alle de grundlæggende ting der er nødvendige for at du kan komme i mål og blive "løber".

 

Trænere

Torben Jæger

Jeg startede relativt sent med at løbe. Jeg kommer fra fodbolden hvor jeg var tidligere men fik "smag for" løb. Det var især marathon-distancen der trak i mig. Derfor droppede jeg fodbolden for at kunne træne op til marathon. Den ene tog den anden og også halvmarathons fik jeg løbet, dette suppleret med Triathlon og halv Ironman

De senere år har jeg udelukkende løbet og specielt ultraløb samt ultra-trailløb. For et par år siden løb jeg 100 Miles på Mors. Jeg har prøvet en del forskelligt men det har altid været løbet der har haft min store interesse, hvad enten det har været 5 km eller 100 miles (!)

 

Nicolai Jessen 

Jeg har løbet siden 2010 og været træner i 4 år tidligere hvor jeg bl.a. har trænet nybegyndere op, så de efter et 12 ugers forløb kunne løbe 5 km, samt løbere der skulle træne frem imod deres første halvmarathon. Det giver mig en fantastisk tilfredsstillelse at se hvordan og hvor meget mennesker kan flytte sig.

Jeg nyder det sociale aspekt ved at løbe sammen med venner og bekendte, men også det at kunne lave noget socialt sammen efter træning, eksempelvis spisning eller andre arrangementer. Det giver mig stor glæde, at melde mig til løb forskellige steder og møde andre mennesker med samme interesse

 

Kontaktpersoner

Tanja Ravnholt
motion@hvidovre-atletik.dk