DM Masters Open 2019 (DK)

Hvidovre Atletik & Motion

 • 04/03/2019
 • #hvidovream #danishopenmasterschampionships

 

DM Masters Open 16-18.august 2019 

Der skabes historie!

For første gang vil der til et dansk mesterskab for masters være adgang til andre masters atleter end dem, der stiller op for en klub under Dansk Atletik Forbund. DAF's Årsmøde besluttede i 2018, at vi skal åbne os mere op over for vores omverden, og i bestræbelserne på det, så skal det være muligt for almindelige mennesker at stille op til vores mesterskaber uden at være medlem af en atletikklub. Der kommer en mere præcis udmelding senere om, hvad det betyder i praksis.

Og for første gang vil vi også udsende invitation til udenlandske masters forbund, og invitere dem og deres masters medlemmer til at komme og deltage i DM Masters. Dog vil det fortsat være sådan, at de ikke kan vinde medaljer, da det er forbeholdt danske masters.

2019-udgaven bliver et interessant pejlemærke for i hvilken retning vores DM Masters skal udvikle sig. Skal vi arbejde hen mod, at det i endnu højere grad bliver tilgængeliget for vores omverden i national og/eller international kontekst?

Som arrangører glæder vi os til at være de første, der på den måde nytænker DM Masters, og ser frem til at byde både velkendte danske masters atleter, nye potentielle og indtil nu ukendte danske masters udøvere samt alle vores internationale venner velkommen til Hvidovre!

Denne side vil løbende blive opdateret med nyheder og nødvendige informationer, så vær velkommen til at dele linket og kom forbi en gang imellem. Vi vil sørge for at skrive opdateringsdatoer ud for alt vi lægger op.


NYHEDER !

 • 15.august: Det er blevet besluttet, at fredag aften vil 1.heat bestå af M60+ og alle kvinder. VI var nede på 9 kvinder og 27 mænd. Den nye fordelling betyder 18 i hvert heat, og formentlig også et mere jævnbyrdigt felt. Skulle nogle slå rekorder er det intet problem i mix-heat.
 • 12.august: Længde M60-75 lørdag 15.20 er blevet byttet rundt med M35-55 17.25, så der ikke længere er konflikt med 100m.
 • 11.august: Man kan nu finde tidsskema længere nede på siden, og også et link til de foreløbige deltagerlister. Vær opmærksom på, at de sidste tilmeldinger ikke er skrevet ind endnu, og der fortsat frem til 72 før stævnestart er mulighed for  efteranmeldelser.
 • 29.juli: Så begynder vi at nærme os deadline for registrering, og der er en del udenlandske deltagere tilmeldt, men vi kan sagtens være endnu flere, så husk at minde dine udenlandske konkurrenter om muligheden.
 • 29.juli: Vær opmærksom på, at spyd afvikles om lørdagen, og kugle om søndagen!
 • 25.marts: Ved VM Masters i polske Tórun vil vi skabe reklame for Danish Open Masters ved at hænge invitationen op på udvalgte strategiske steder. Vi håber at mange europæiske masters atleter vil komme til København som en del af deres forberedelser til EM. I må meget gerne vidersende invitationen til Jeres internationale netværk! Lad os skabe en international masters fest!
 • 7.marts: Der er udnerskrevet kontrakt mellem Hvidovre AM og DAF om, at Hvidovre skal stå som arrangør af dette års DM Masters den 16-18.august, hvor der om fredagen afvikles 10.000m, og de øvrige øvelser fordeles over weekenden.
 • 7.marts: Som en del af aftalen skal man følge Årsmødets beslutning, om at åbne forbundets DM op for andre deltagere end blot dem, der allerede er medlem af klubber under DAF. Derfor hedder dette års DM også DM Masters Open 2019. Invitaioner vil blive sendt ud til vores internationale netværk, og samtidig vil DM også blive åbnet op for almindelige mennesker. Mere om det senere!

STÆVNE INFORMATIONER

 • Startgebyr er 125 kr. for hver individuel øvelse, 205 kr. for hvert stafethold.
 • Det er muligt at efteranmelde sig indtil senest 72 timer før stævnestart mod dobbelt startgebyr.
 • Klubber i øst kan blive pålagt dommerpligt iflg. 14.4.20.
 • Der vil være mulighed for at købe kaffe, te, vand, sodavand, øl, frugt, kage, sandwich, pastasalet etc. undervejs i Café Danish Open til rimelige priser.

YDERLIGERE INFO

Hvidovre Atletik & Motion

Michael Bruun Jepsen, primært på mail sportschef@hvidovre-atletik.dk, mobil 2729 2519


Kontaktpersoner

Martin Roald-Arbøl
formand@hvidovre-atletik.dk
tel:+45 40 30 55 55

Michael Bruun Jepsen
sportschef@hvidovre-atletik.dk
tel:+45 27 29 25 19